Vi åkte ner till Degeberga för att en kunnig domare skulle ta sig en titt på min skönhet. Jag visste ju sedan innan att hon är världens vackraste men ville höra från någon som kan rasen ifall hon också är en Kooiker. Å se på tusan. Jag hade rätt hela tiden! Hon är värdlens finaste OCH en Kooiker, en ganska fin sådan till och med. Min fina Emmy fick sitt första CK och en kritiklapp(den jag var ute efter) om löd:
5 years. Nice workmanstype. Very nice head. Good Eyes and ears. Nice body. Nice legs, bone with good angulation. Nice movement. Good coat and temperament.
Kvalitetspris: Excellent
Konkurrensklass: 3 med CK
Min bästa snygging!
 
Emmys "valp" var också med. Visst ä Aqua bedårande framför mamma :)
En underbar dag föjdes av en ännu bättre dag. KM i agility där alla Kooikrar va super duktiga. Emmy visade mig sedan att hon redan kan agility och att det nu bara är jag som behöver gå kurs. Så med en kurs i bagaget kanske jag är redo att följa med Emmy ut på planen och köra nästa år. Detta var en underbar helg och jag ser fram emot nästa år!
 
Emmy blev galet glad i mini plommontomater, en dag på stranden. Kanske är det så att dessa små tomater kommer att bli favorit godiset. Min fina knäppa kooiker ♥
Emmy är redo för tomaterna då hennes kompis dissade dem, och kompis är en golden..
-Jag tar den, jag tar den, jag tar den!
Landning efter fångst. Hund eller häst??
-Va mamma, stod du så nära? Du får la flytta på dig..
Fick den!
Åh en snurr på de :)