Sista föreläsningen avklarad så nu är de sommar lov. Om en vecka åker vi till Kroatien. En veckan utan min underbara hund har jag framför mig. Sommarlovet börjar inte super bra med andra ord. Att vara utan henne är nog de värsta jag vet. Visst har jag vart sur X antal gånger på henne, men hon står ändå vid min sida i vått o torrt. Allt jag vill och behöver de är min lilla Emmy! Det bästa med hundar är att de tycker om en är den man är. That I like :))
Sol mest hela dagen. Underbart med inte ett ända mål på himlen. Står nu i valet o kvalet om de blir en bodypump vid sex eller inte. Min pojk kommer inte hem fören jääätttteeeee sent idag. Min hund har badat två gånger idag så hon susar gott nu. Jag va på coreboll i morse så jätte lat behöver jag inte känna mig om jag hoppar passet om en timma, men ack va skönt det är efter passet sen. Innomhusträning lockar bara inte jätte mycket i detta vädret!! Tur vi bor precis vid vätten :)
Smått väldigt sugig morgon igår. Vi kom inte iväg som planerat men de gjorde inget för i tid kom vi ändå, tur vi har vår lilla gröna. Morgonen fortsatte i dåligt tecken, banan såg rörig ut men de va ingen fara när man gått den en-två gånger. Vi skulle in som nummer tio, bra med tid och vi stressade inte innan. Emmy va taggad satan och de sken om henne, synd att jag sabbade allt för henne. Utanför plan hoppade hon in i position och allt va underbart tyckte hon, dock inte jag. Så nu är det mitt fel att vi behöver göra ytterliggare en nybörjartävling. Nästa gång ska jag straffa mig hårt om jag sabbar allt genom att sätta henne "snyggare" och ta hela tio poäng från min älskling. Dum och korkad matte!!
Efter min kassa prestation blev dagen bättre och bättre. Emmy njöt av solen och lika så jag. Idag njuter jag mindre eftersom jag glömde smörja mig på morgonen... Camilla och Betty va som stjärnor på plan :) Mycket duktiga! Vi fick även se duktiga hundar och förare i fortsättningsklassen så nu är det nya tag för vi vill träna in lite nytt!