Egentligen behöver jag ingen bil. Jag bor 50 meter från ett busstopp där avgång sker varje halv timma. Men det är skönt att ha något att ta när bussen inte räcker till. Så jag sålde min ford för att jag ville ha en lite smidig bil. Jag har letat efter en ny bil men inte funnit någon som passar. Så nu börjar jag nog tänka om på nytt. Varför ska jag ha en liten bil när jag har hund? Är det inte bättre att få plats i bilen. Nu åker Emmy med i Davids BMW-sedan och sitter fast med sitt bälte bak i sätet. Bilen känns väldigt liten när vi ska förflytta oss från Huskvarna över en helg. Det hade varit rätt skönt att ha en bur bak i kofforten(?) och ändå har plats att lägga packning och lasta in tre personer till i bilen. Ja, vad ska man säga? Vilket är bäst? Vad behöver jag? Vad vill jag ha?

Såg premiären av Smach igår, riktigt lovande måste jag säga. Jag känner att jag binder upp mig på serie efter serie. Nu är måndag, tisdag, onsdag, torsdag bokade från nio och lördag är det åtta som gäller. Aningen patetiskt måste jag medge, men ack så underhållande.

Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska avnjuta några avsnitt av pretty little liars. Innan jag försvinner in i en annan värld måste jag kolla om det kommit ut ett nytt vampire diaries. Allt som saknas är min fina pojk ♥