Så idag är det alltså ett år sedan jag började kalla David för min pojkvän. Eller okej, de trog möjligen ett par dagar till för mig men tillsammans blev vi då i alla fall. Vi firar våran ett årsdag uppe i Huskvarna/Jönköping.
Känns ganska kontigt att tänka tillbaka när vi satt och ändrade vår relationsstatus på fb för ett år sedan. Då satt vi på mitt rum på Segerstad, trots att han egentligen inte fick vara där.
Jaa urs, så mycket minnen men också så mycket privat. Ett årsdagen firas med köttgryta+ris och sedan bio. Har bokat in oss på Friend With Benefits, för hoppningsvis är den så bra som den låter.Nä nu är klockan två minuter i DavidSlutarFörDagen så bäst jag fortsätter med disken. Jag ska diska är den jag älskar♥ Den jag varit tillsammans med i ett år♥ Den jag inte kan leva utan♥ Det känns rätt bra att säga de sakerna. De känns äkta.

Nu har jag avverkat tre dagar på min pratikplats. Jag trivs bättre och bättre och jag blir tröttare och tröttare. Jag känner att jag börjar få lite koll på hur jag hittar i den hundra åriga byggnaden :)
Okej, jag trodde jag va sugen på att skriva av mig lite. När Dasvid kom in genom dörren upptäckte jag att jag va sugen på att prata av mig lite. Men jag kan säga att jag mår bra och livet är inte så grått som de verkar på min blogg i alla fall.
Så hej svejs vi hörs väl igen

Sitter med Alina i soffan pch myser. Vi har huset för oss själva ända fram till tre, då ska vi hämta hem Moa som varit ute på sjön hela helgen. Vid fyra kommer resten hem. David, mamma och Zeb har varit ute på havet och fiskat, så nu får jag lära mig att laga fisk på riktigt!
Igår va jag och David, Nima och Emmy på VillGott's för öppet hus. Vi visade lite freestyle och pratade med en eventuell valpköpare. Hon hade fastnat för Emmys valp och fasnade för Emmy men inte riktigt för Ems uppfödare. Synd för köparen verkade trevlig. Hopp, vi kom hem tillsist och iväg till kalas för kusinen och vidare till Gekås med älsklingen.
Nu ska jag sätta mig och plugga lite inför omtentan! ♥Tack för dina ord Diina♥ du är en underbar vän♥