Dagens att göra är städa. Tänkte göra mig av med "julen" i lägenheten, alltså packa ner alla mina tomtar. Lite damsugning kommer igen dö av och då kan jag lika väl passa på att torka golven. Lägenheten är inte så stor så allt går ju rätt snabbt. Spela lite musik till de hela också så är jag strax på sök efter någon annat att göra. Nu strömmar Miami 2 Ibiza ur högtalarna och i den stilen fortsätter de (Y) ♥

Morgonens underhållning stod Asterix och Obelix för, mysiga barnkaraktärer. Nyss inkommen efter en längre runda med Emmy i regnet. Lite back-träning hade vi idag, det här med distans är inget Emmy vill satsa på. Hon säger som David:-Jag klarar inte av distansförhållanden. Right back at you my love ;)

Idag ska jag baka! Baka mat och baka efterrätt. Blir en korv/ost/cream fraiche paj till middag och en kladdkaka eller kladdkakemuffins till efterrätt. "Tänkte jag skulle vara snäll mot min David som får stå ut med en eftermiddag på A6 med mig." Så med tanke på att det blir efterrätt idag så kan jag äta den med mycket gott samvete om jag går in till A6? Ja klart jag kan!

Klockan och jag ska gå hand i hand idag.
Vi ska hinna med:
-Plocka upp tvätt
-Diska
-Fixa pajskal
-Göra både pajen och kladdefterrätten färdig för ugnen
-Leta upp andra kläder än myskläder
-Vandra till A6
Fullt schema? Kanske, men inte ett bra schema. Börjar få lite ångest för tentamen om ett par veckor. Aja, plugga kanske jag hinner med idag eller imorgon eller en annan dag. Det återstår att se. 

Jag börjar tro att Davids fötter smittar. Sitter i soffan med nageltrånget nedsängt i ett grönsåpafotbad. Va tvungen att ta foppatofflorna på promenaden med Emmy, alla andra(rätt många) skor jag har sitter för hårt om min "lilla" tå. Visst är tån inte jätte svullen men det känns som om den har ökat åtta gånger i storlek och inte bara samlat på sig röd färg, rödblank är nämligen färgen runt nageln. Så nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv!

Har snart fixat färdigt nyårs outfiten. Eller jag har nästan bestämt hur den ska vara i alla fall. Känn ingen press, nyår är först på lördag...

Emmys fina julstök-

Min lilla goding ♥