Dags att bege sig mot bussen som tar mig+alkoholen till förfesten.

Gårdagen va full av regn! Full av polis bilar! Full av olyckor!
På vägen till skolan hade de skett en olika i rondellen. En bil hade halva längden av sin front, klockan va runt sju. Fick upp bilden av att de en dag är David som står bredvid en demonterad bil. Aja, dagen fortsatte med två föreläsningar och en infovandring. Fick tiden sedan att gå genom runtvandring i centrum. Va på väg till David för hem färd när tre poliser med blåljus och siren körde förbi med samma riktning som mig. Fick åter upp bilden på mosad bil och David. Stegen ökade lite i längd och kroppen slappnade av när bilen stod hel och "ren" utanför hans jobb. Ja hjärnan kan ställa till med mycket emellan åt.
Hittade polisbilarna på hem vägen sedan, på motsatt körbana eller heter de körfält?! Åt andra hållet än va vi skulle helt enkelt. Den bilen hade varit och hälsat på suggorna.
Handling av mat, till lagning av mat, städning och klädhägning stod kvällen av. Nu går de att gå i vardasrummet utan att behöva hoppa för alla klädhögar. Garderoben blev full och galjarna räckte denna gången.
Idag är de självstudietid och insprakssittningen. Ska ta mig genom filmen om skolans historia tänkte jag, block och penna måste hämtas. Ska kolla bussar också,behöver ta mig in till tre. Duscha, välja kläder och fixa.
Precis satt mig i soffan efter att laga mat, städat lite och diskat. Tänkte avnjuta kvällsmiddagen nu i lugn och ro. Solo idag, men lika glad är jag för de men näää kunde inte lura mig själv. Är inte alls glad över att sitta här själv, laga mat själv, diskat själv, andas själv. That's life. Ibland, sällan, inte så ofta går viljan genom och ibland, mer sällan, väldigt ofta gör den inte de.
En föreläsning, två undersökningar och två timmars allsång har jag hunnit med idag också. Vädret va inte så lockande till allsång ute i parken, men tro på fan att de sprack upp och trevligt blev de ändå. Hepp nu ska jag stoppa i mig maten, duscha och sova lite, imorgon är en ny dag.